Sam’s kledingactie 17 maart 2018

 

Zaterdag 17 maart 2018 tussen 10:00 uur – 12:00 uur 

wordt de kledingactie in Baambrugge en Abcoude voor de 47ste  keer georganiseerd. Vanaf 1972 hebben we in Abcoude en Baambrugge zo’n half miljoen kilo kleding opgehaald, geen geringe prestatie. In het voorjaar 2017 hebben we in Baambrugge en Abcoude zo’n 5000 kilo kleding opgehaald.

De opbrengst van Sams kledingactie, Mensen in Nood, in samenwerking met Cordaid is dit jaar bestemd voor de Centraal Afrikaanse Republiek. Door aanhoudende burgeroorlogen leven daar ’n miljoen mensen als vluchtelingen onder zware omstandigheden. Het onderwijs aan kinderen schiet daarbij ernstig tekort. Dit project streeft er naar dat er goed onderwijs komt voor kinderen van 6 – 14 jaar zeker na terugkeer in hun dorpen. Hulp wordt gegeven aan het onderwijspersoneel in de regio. Om het onderwijs te blijven stimuleren zijn schoolresultaten van belang voor verdere financiële ondersteuning.

Ook onze lokale actie helpt mee de wereld leefbaarder te maken.

Om deze actie wederom  tot een succes te maken hebben wij uw hulp nodig door heel veel kleding, schoenen en huishoudtextiel te verzamelen, mee te helpen op deze zaterdag, reclame te maken voor deze actie bij kennissen, buren, kinderen en vrienden en/of briefjes te bezorgen in uw straat.

 

Met vriendelijke groet

Loes Bank & Corry de Vijlder

Wilt u ons helpen;

Telefonische opgave: 0294 – 284101

e-mail: jacodevijlder@gmail.com

Algemene informatie: www.samskledingactie.nl