Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eucharistieviering met pastor D. Capucao – vooraf aangemelde 25 kerkgangers en via kerkradio en kerkdienstgemist.nl

juni 28 @ 10:30 - 11:30

Eucharistieviering met pastor D. Capucao.

Voor deelname aan de kerkelijke vieringen in de maand juni geldt een maximum aantal van 30 personen; wanneer een cantor, organist, lector, koster, misdienaar of acoliet en uiteraard de voorganger er zijn, is er dus ruimte voor 25 kerkgangers.

Wilt u bij de viering aanwezig zijn, dan dient u zich van tevoren aan te melden! Bel hiervoor naar telnr. 0294-281335 van het secretariaat op vrijdag voorafgaande aan de viering tussen 10.00 uur en 11.00 uur. (Melden zich meer kerkgangers dan is toegestaan, dan komen de ‘boventalligen’ op een lijst voor deelname de eerstvolgende viering).

Om aanwezig te zijn dient u volgens de landelijke richtlijnen goed gezond te zijn; bij twijfel: blijf thuis! Bij aanmelden wordt naar uw gezondheid geïnformeerd.

Bij de ingang van de kerk is desinfecterende gel of zeep aanwezig. U wordt verzocht uw handen te reinigen voordat u gaat plaatsnemen.

In de kerk zijn aangegeven plaatsen (dus mogelijk niet uw ‘vaste plaats’); Mensen die samen in een huis wonen, mogen bij elkaar plaatsnemen, andere aanwezigen op tenminste 1,5 meter afstand.

Vanaf zondag 14 juni, Sacramentsdag, wordt in de kerken tijdens de Eucharistieviering weer de H. Communie uitgereikt aan de kerkgangers; wel gebeurt dit volgens strikte, voorgeschreven regels. Gelieve uw handen opnieuw te reiningen met desinfecterende gel, met een flesje dat u zelf bij zich heeft.

Na afloop van de vieringen is er bij mooi weer gelegenheid om buiten, tussen Kerk en ‘t Trefpunt, elkaar te ontmoeten met koffie of thee. (steeds op voldoende afstand).

De viering is ook te volgen via de kerkradio of kerkdienstgemist.nl (zie onze website www. cosmasendamianus.nl)

Gegevens

Datum:
juni 28
Tijd:
10:30 - 11:30