Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitvaart van de heer van Vliet (in besloten kring en online)

april 10 @ 11:00 - 12:00

Tweede Paasdag is in Maria-oord overleden Cornelis Gerardus -Kees- van Vliet in de leeftijd van 96 jaar. Vrijdag voor Pasen heeft hij zijn verjaardag nog in Abcoude gevierd. Met Pasen heeft pastoor Den Hartog hem het Sacrament van de Zieken toegediend. De dag erop is hij overleden aan een longontsteking.

Kees was de oudste van een gezin van elf kinderen. Na de lagere school ging hij werken. Hij had verschillende banen en via de nodige studies heeft hij een zelfstandig assurantiekantoor opgericht.

Hij huwde in 1955 met Nellie van Roosmalen. Het echtpaar kreeg 6 kinderen, 7 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Op 11 november 2010 overleed zijn echtgenote, een groot verlies voor Kees.

Kees was een druk, hardwerkende man, hij vervulde allerlei maatschappelijke functies en was ook actief in onze geloofsgemeenschap. Hij was o.a. lid van de P.C.I. en van de tuingroep. Sinds twee jaar verbleef hij in Maria-oord, omdat de opvang door zijn kinderen niet meer haalbaar was.

Zijn uitvaart -in besloten kring- vindt plaats op zaterdag 10 april om 11.00 uur in onze kerk, waarna Kees wordt gecremeerd. U kunt de uitvaart meevieren via Kerkdienstgemist.nl. Wilt u mee kijken klik hier. Wilt mee lezen klik hier.

Wij zullen zijn aanwezigheid in ons midden missen.

Wij wensen zijn naaste familie en vrienden veel sterkte met het verlies van deze markante man. Moge Kees zijn thuisgekomen bij zijn Schepper, veilig in de armen van zijn Heer.

 

Gegevens

Datum:
april 10
Tijd:
11:00 - 12:00

Locatie

HH. Cosmas en Damianuskerk
Kerkstraat 23
Abcoude, 1391 HB
+ Google Maps
Telefoon:
0294-281335