Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitvaart van mevrouw Snelderwaard – de Bruijn (kerk en online)

juli 31 @ 11:00 - 12:00

Op 25 juli jl. is thuis op Stigterhof in aanwezigheid van haar man en kinderen rustig overleden Sophia Cornelia Francisca Cornelis, Sophie, Snelderwaard – de Bruijn in de leeftijd van 72 jaar. Vorige week ontving zij het sacrament van de ziekenzalving.

Sophie was een zeer betrokken parochiaan, jarenlang betrokken bij de bloemengroep en de misdienaars en vanaf het begin, 1999, enthousiast lid van het voormalig koor Elan en daarna van het Cosmas & Damianuskoor.
De afscheidsviering is op 31 juli om 11:00 uur in onze kerk, waarna Sophie begraven wordt op de begraafplaats in Abcoude. Vanwege de Corona omstandigheden vindt haar afscheid plaats in besloten kring. De viering is mee te kijken via kerkdienstgemist.nl KLIK HIER

Wij wensen haar man, kinderen en kleinkinderen en ieder die haar lief was en die haar liefhad veel sterkte met het verlies van deze lieve en creatieve vrouw, moeder, oma en vriendin.  Moge Sophie geborgen zijn in Gods eeuwige en tedere liefde, vertrouwend op de voorspraak van haar en onze moeder Maria.

Gegevens

Datum:
juli 31
Tijd:
11:00 - 12:00

Locatie

HH. Cosmas en Damianuskerk
Kerkstraat 23
Abcoude, 1391 HB
Telefoon:
0294-281335