Wereldkorting april op alles van vilt

Deze hele maand april krijg je bij Wereldwinkel Abcoude 20 % korting op alles van vilt en op zaterdag 3 april ook op alles voor Pasen. Vilt is een wonderlijk materiaal met bijzondere eigenschappen. Het isoleert en ventileert, is brandwerend en van nature water- en vuilafstotend.  Daardoor is het voor heel veel doeleinden geschikt. Zo worden er bijvoorbeeld lekker warme kinderslofjes van gemaakt, maar ook zachte speeltjes en vrolijke mobiles. Een blikvanger op tafel zijn de veelkleurige onderzetters, praktisch en mooi. Alles van vilt is te bewonderen in de etalage van Wereldwinkel Abcoude in de Brugstraat. Wil je iets kopen? Bel gerust voor meer informatie, verkoopprijzen, bestellen of winkelen op afspraak.

Wolvilten is een van de oudste technieken om textiel te maken. Met behulp van warm water en zeep wordt wol met masserende bewegingen bewerkt. Door het wrijven grijpen de wolvezels in elkaar en krimpen samen tot een compact materiaal. Omdat er geen machines voor nodig zijn, is het voor vrouwen in Nepal een ideale manier om beter in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Met de hand maken zij allerlei vilten producten om die, met behulp van betrokken Fair trade importeurs zoals Sjaal met Verhaal, aan jou te verkopen.

Voor bestellingen via raamwinkelen of voor winkelen op afspraak kun je een bericht sturen of bellen naar 06 4656 6056. Wereldwinkel Abcoude bezorgt aan huis in Abcoude en Baambrugge. 

Wereldwinkel Abcoude

Brugstraat 9 – 1391 GH Abcoude

Telefonisch te bereiken op 06 4656 6056

www.wereldwinkel-abcoude.nl – Facebook – Twitter en Instagram