Wereldkorting oktoberkorting

De hele maand oktober krijg je bij Wereldwinkel Abcoude 20% korting op alle sieraden en sieradendozen. Bij iedere outfit en voor elke leeftijd is er wel iets passend te vinden.   

Oorbellen, ringen, kettingen en armbanden zijn er van zilver en met zoetwaterparels uit Mexico, met keramiek en tagua kralen uit Kenia en in allerlei andere fantasierijke uitvoeringen.  Zoetwaterparels worden gekweekt in zoetwatermosselen. Deze parels zijn niet rond, maar hebben verschillende vormen. Tagua is plantaardig ivoor, dat kan worden geverfd en in vorm gesneden. Handig om te hebben zijn de brillenkettingen van in patroon geweven glaskraaltjes. 

Ook de producenten in ontwikkelingslanden ondervinden de gevolgen van het corona virus, terwijl het dagelijks leven in die landen al moeilijk genoeg is. Daarom is het juist in deze tijd van groot belang om Fair Trade te kopen. 

Ook voor Fair Trade mondkapjes en duurzame handzeep kunt u bij Wereldwinkel Abcoude terecht.  De handzeep is er van Seepje en van Marcel’s Green Soap (100% vegan).   Zaterdag 31 oktober viert Wereldwinkel Abcoude haar 35 jarig jubileum. Houdt verdere berichtgeving in de gaten.

Wereldwinkel Abcoude, Brugstraat 9, 1391 GH Abcoude

Telefoon: 0294-284394

www.wereldwinkel-abcoude.nl

ook te volgen op Facebook, Twitter en Instagram