Wereldkorting op alles voor naar buiten

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is de zomer nu toch echt begonnen en mogen we er weer meer op uit. Daarom krijg je bij Wereldwinkel Abcoude deze maand 20 % wereldkorting op alles voor naar buiten. Zo zijn er zonnehoeden en strandtassen, boeken met wandel- en fietsroutes en picknickrecepten, kookboekjes voor op de camping. En voor een slokje en een hapje onderweg zijn Doppers en broodzakjes van Keep Leaf een duurzaam alternatief.

Het lifestyle-merk Keep Leaf staat voor het ontwikkelen van mooie milieuvriendelijke alternatieven voor wegwerpartikelen. Met het milieu in gedachten worden herbruikbare, biologische en duurzame producten en materialen gepromoot. Zo zijn de herbruikbare broodzakjes makkelijk wasbaar en gemaakt van 100% katoen met een waterdichte voering. Wereldwinkel Abcoude verkoopt twee modellen. De re-usable baggie is een vierkant plat zakje waarin je een sandwich mee kunt nemen. De re-usable wrap is meteen een klein kleedje voor op schoot om je broodje op te eten. Minder giftige stoffen en minder afval dragen bij aan een groenere wereld voor de volgende generaties.

Wereldwinkel Abcoude is weer als vanouds dagelijks geopend. Je bent dus van harte welkom in de winkel om een duurzame en/of Fair trade aankoop te doen.

Wereldwinkel Abcoude, Brugstraat 9, 1391 GH Abcoude, telefonisch te bereiken op 06 4656 6056

www.wereldwinkel-abcoude.nl, ook te volgen op Facebook, Twitter en Instagram